Водолазно пътешествие

В графа пътешествия с удоволствие ще ви разкажа /буквално/, защото дори няма да пиша, за това пътешествие по Черноморието.

Идеята на цялото нещо тръгна от там, че на 1, 2 и 3 юни беше откриването на водолазен сезон 2018 година за Marina Diving Center. Тъй като все още нямаме автомобил, планирането започна доста отдавна като мислихме десетки варианти за стигане до Китен. Този път пътуването изобщо не беше без багаж, дори напротив, защото водолазната екипировка е много обемиста. Вече сме си накупували почти всичко, с изключение на бутилките за компресиран въздух. Добре че нямаме и тях, защото тогава съвсем щяхме да го закъсаме. Та, с огромен куфар, по-малък куфар, една планинарска раница, един сак и една дамска чанта започна нашето дълго пътешествие.

Днешният ми пост е доста по-различен, просто защото е видео пост или ВЛОГ. Първият такъв, който надявам се да се хареса. Имам доста забележки по видеата и обработката, но сметнах, че по този начин гледащият ще се докосне по-лесно до преживяванията ни.

Приятно гледане!

https://www.youtube.com/watch?v=nnhgCxoZIMs

 

Ако тази публикация ти е харесала, ще се радвам да я споделиш с приятели.

Усмихни се,

Роксана

You May Also Like