Комбиниране на принтове – райета и точки

Здравейте от мен!

Пролетта е един от най-приятните и цветни сезони. Всичко цъфти, раззеленява се и ни пленява с ухание. По това време на годината намирам вдъхновение във всичко. Обичам да играя с цветовете на дрехите си, да комбинирам некомбиниращи се неща в грима си и да се наслаждавам на момента.

Комбинирането на принтове е нещо, което обичам да правя, но доста внимавам, защото понякога се получават и доста големи стилни гафове. Обмислям внимателно нюансите на дрехите, материите и самите принтове преди да ги съчетая. Освен своите собствени идеи разбира се, черпя вдъхновение от любими блогове за мода и стил, а също и от фотографи, които успяват да уловят зашеметяващи модни гении по улиците.

Предполагам, че много от вас са разглеждали сайтът на Скот Шуман – The Sartorialist.

Той и приятелката му Джени, са истинско вдъхновение за мен. Има още много други вдъхновители, за които ще подготвя специален пост, в който ще може да се насладите на изяществото на тяхната работа.

Сега преминавам към съчетаването на точки с райета, райета с точки и всякакви варианти на тези два принта. Съчетанието, което аз направих ми хареса толкова много, че със сигурност ще продължа да съчетавам точно тези две неща по този определен начин.

 

Дънковото яке, определено пасна добре на цялото облекло, а жълтите ми кецове придадоха цветен акцент и нещата се получиха чудесно!

 

Райета точки, Вила Росиче

Разбира се, денят не мина и без прощално похапване на торта във Вила Росиче. Прощално, защото е време да влизам във форма за лятото и тортите със сигурност няма да бъдат част от менюто ми.

В търсене на перфектното място за снимка попаднах на жълтите павета зад Народения Театър. Прекрасна част от София!

Жълтите павета

Освен моето ново любимо съчетание подбрах някои прекрасни съчетания на точки и райета от блогове, които следя.

Тях може да видите ето тук:

dots and stripes outfits

Снимките в галерията са свалени от:

Kendi Everyday

Rachel Lately.

Dash of Darling.

И добрият стар Pinterest.

Ако тази публикация ти е харесала, ще се радвам да я споделиш с приятели.

Усмихни се,

Роксана

You May Also Like