Пролетни емоции

Астрономическата пролет настъпи още през март, но някак не успяхме да го разберем истински!

На 1 април, със сигурност усещането е различно, слънчево и усмихнато. Няколко поводи събрани в едно – Цветница, Денят на шегата и просто повод да се усмихваме заради прекрасното време. Дори и да завали очаквания дъжд, то се надявам да отмие всичките ни тревоги и да започнем да се вглеждаме в хубавите и ценните неща!

 

Днешния ден също така е важен за мен, защото започвам ново начинание в лицето на този блог.

Преминах през доста дизайни, премеждия и промяна на идеите с предходното Пъстроцветно. С него порастнах, помъдрях, научих много, запознах се с много нови хора. Много ми се искаше да успея да го възкреся, но в крайна сметка реших и разбрах, че не бива да се вкопчваме в старите неща, а да продължаваме смело напред и да преследваме целите си.

Вие сблъсквате ли се ежедневно с негативизма и грубостта на хората? Аз със сигурност. Понякога изпадам в ситуации, които наистина не разбирам и не мога да разреша.

Тук искам да не говоря за негативното, неприятното, тъжното и грубото лице на живота.

Тук ще говоря за неговата светла, деликатна, красива и стилна страна.

Като един човек на приключението и промяната, ще разказвам и за дейностите, с които се занимавам и търсенето на адреналин в ежедневието. Но най-вече мисля, да наблегнем на уважението и любовта към себе си – и аз и вие.

Преди да се впусна в поредното приключение, използвах прекрасното време преди обяд, за да се поразходя и да изпия едно ароматно капучино. Борисовата градина е приятно място за разходка, ако нямате възможност да се откъснете от София през почивните дни. Времето днес определено е типично женско, въпреки че навлезнахме в месец Април. Жарко слънце, вятър, проливен дъжд за минути и после пак отначало. Насладих му се максимално, понамокрих се, но все пак съм доволна от разходката.

 

Тази пролет мисля, че е време да разчупя малко стандартите на гардероба си, в който напоследък преобладаваха по-минималистичните райета, черни панталони и тениски. Време е за широките феерични панталони и приятното чувство на прохлада.

outfit 3outfit 2owlee outfitЕстествено и коженото яке, неразделна част от мен. Този път с повече рок в себе си, от колкото предишното!

Нека се насладим на тази пролет по възможно най-добрия начин и… разбира се, да очакваме лятото с още по-голямо нетърпение! Готови за нови приключения!

Роксана

Яке: Zara TRF

Панталон: H&M

Блуза: H&M

Чанта: Fossil

Бижута: Pandora

Часовник: Daniel Wellington

You May Also Like