Хидратиращият крем на Wild Cosmetics

В борбата със сухата и лющеща се кожа изпробвах какви ли не кремове. Намирането на подходяща грижа е изключително трудно и не чак толкова приятно занимание. Разказах ви вече за детоксикиращия нощен балсам на Wild Cosmetics и споменах, че тествам и техен хидратиращ крем, който все още не са пуснали в продажба.

След балсама, очакванията ми бяха доста големи и за мое щастие, оправдани!

Хидратиращият крем е с изключително нежна текстура, приятен аромат на билки и масла и попива много лесно и бързо. Нещото, което ме грабна е, че не остава някакъв видим слой по кожата и не се усеща върху нея както много други кремове, които съм ползвала. Имала съм такива, които към средата на деня започват да се отлющват от лицето ми, което е знак, че въобще не са попили а са образували тънък филм върху кожата ми, който не я предпазва по никакъв начин.

Новият продукт на Wild Cosmetics е комбинация от натурални масла и екстракти, запазени с натурален консервант. Кремът не съдържа нищо синтетично като парабени, силикони или минерални масла. Можете да бъдете сигурни в произхода на всички съставки, защото използваните билки са произведени от био земеделия, а производителите лично се познават със създателите на козметичните продукти. Освен всички прекрасни ароматни и лечебни съставки в крема са добавени и витамини, хиалуронова киселина и истински етерични масла от роза и имортела /безсмъртниче/.

Крем на WIld Cosmetics

Общо взето в една малка опаковка са събрани толкова много от невероятните богатства на България, че дори от любопитство си заслужава да опитате! Сигрна съм, че веднъж пробвате ли кремчето върху кожата, няма да искате да я хидратирате по друг начин.

Още щом получих продукта започнах да го използвам. Нанасям го на почистено лице сутрин, пръсвам няколко пъти от продукта ми за тонизиране, който е био разтвор от лайка, за който ще разкажа по-нататък. Нанасям малко количество от крема и масажирам докато попие. Хубавото е, че не омазнява кожата по никакъв начин, а я овлажнява и омекотява. Прекрасна основа за грим е, аз го използвам под ББ крем, защото работното ми място е в среда, която доста изсушава кожата и ми е необходима истински силна хидратация.

Крем за лице, изпробване

Продуктът е предназначен за нормална или суха кожа, затова не мисля, че би било добре да го изпозлвате за мазна. Мазната кожа изисква доста различен тип грижа, поради постоянното отделяне на себум. Тъй като съм преминала през всички етапи на типовете кожа, поради динамичния си начин на живот може би, съм се борила и с мазна кожа преди десетина години и определено знам, че и борбата с лъщенето не е най-приятната.

Като заключение мога да кажа само, че комбинацията между детоксикиращия балсам и хидратиращия крем е просто перфектна! Кожата ми придоби съвсем различен вид. Сега просто сияе.

Благодаря на Wild Cosmetics, в частност на Анна Гълъбова, за прекрасното позитивно отношение и чудесните продукти, които имах шанса да опитам!

Публикацията отразява моето лично мнение и не е спонсорирана.

Ако имате въпроси и препоръки ми пишете на:

contact.makeitsparkle@gmail.com

You May Also Like