Favourite looks NYFW 2019

NYFW

Седмиците на модата са в разгара си, но за жалост някои от нас се занимават със съвсем различни неща. Мечтаейки си да бъда в Ню Йорк, Лондон, Париж или Милано, наблюдавам изкъсо какво се случва на подиума и по улиците на тези пъстри и невероятни градове.

Имах период от живота си, в който не гледах нищо друго в интернет освен street style фотографии. Имах стотици запаметени снимки на компютъра си, които от време на време разглеждах и се зареждах с вдъхновения и идеи. Тази година имам адски много фаворити, които не знам как бих могла да събера в една публикация. Разглеждайки и четейки различни статии запаметих толкова много снимки, които със сигурност няма как да покажа, но се преборих с нелеката задача и избрах само най-любимите.

В първата публикация (защото няма как да бъде само една!) ще отделя своите най-любими тоалети от подиума на New York Fashion Week 2019. Думата, която описва събраното е… Елегантност!

 

Mark Jacobs
Mark Jacobs палта като от приказките!

 

CH and Oscar DLR
Carolina Herrera и  Oscar De La Renta с класически принт и не до толкова класически силуети. Мечтая си за толкова добро съчетание на класически принтове, както на снимката в дясно. Истинско изкуство и перфектен резултат.

 

Tom Ford and Michael Kors
Tom Ford в ляво с не-ве-ро-ят-на комбинация на кожа и кадифе. All black everything! Michael Kors с ретро очила (аз лично ги свързвам с “Beatles”) и комбинация на принтове, която изглежда жестоко!

 

Gigi and Marc Jacobs
Е, колкото и да си кривим душата.. Перфектна е! Роклята е невероятна – секси, същевременно елегантна и определено привличаща погледа. Hot!

 

The Row
Последни, но не в класацията ми са The Row с невероятната си минималистична колекция, която искам да притежавам. Избрала съм два тоалета, но не бих казала, че са “любими”, просто защото всички са страхотни. Много трудно се спрях само на две неща, но смятам, че от тях може да се добие представа и за цялостната колекция. Един любопитен факт: Това всъщност е марката на Мери Кейт и Ашли Олсън.

В следващата публикация съм подготвила и любимите тоалети от улицата, които също са страхотен извор на вдъхновения.

Роксана

Снимки: Vogue Italy

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You May Also Like