New York streets

 

Доста трудно намирам вдъхновение напоследък, не знам на какво се дължи. Все си намирам оправдания, че “средата”, “мястото”, “хората” са ми виновни, но не, проблемът си е в мен самата.

Преди няколко дни Мария Илиева от LaMartinia ме накара да си припомня някои прекрасни мигове от пътуванията ми. Чрез новата си рубрика Пътуване с лек багаж и въпросите, които задава в нея, успя да ме върне няколко години назад и това определено ме вдъхнови да ви споделя нещо.

Вече съм споделяла един текст, който писах след прибирането си от Ню Йорк, но не показах дори част от снимките, които направих там!

Ню Йорк определено е любов от пръв поглед за мен. Толкова цветен, динамичен, различен! Изпитвам неудобството да снимам хора в България, но извън нея понякога успявам да хвана тук-таме някоя интересна, забързана личност. Снимките ми със сигурност биха могли да бъдат в пъти по-добри, но нещо не се разбрахме добре с предишния ми фотоапарат и така и не доизпипах настройките. Все пак мисля, че ще се усети атмосферата и невероятната, магнетична сила на Ню Йорк.

Times square

Streets of New York

Central station

Culture

New York city

Ballerina and tourists

Central park

Differences

City scape

Natural history museum

Всички снимки са снимaни с фотоапарат Nikon D3300 с обектив 18-55мм.

Ако тази публикация ти е харесала, ще се радвам да я споделиш с приятели.

Усмихни се,

Роксана

You May Also Like