Soph X Makeup Revolution palette

Преди определелях лятото най-вече с наситените и ярки цветове, но напоследък в главата ми са все по-земните тонове. Материите са лен, памук, а палитрата е златисто-кафява-бежово-кремава. Акцентите идват най-вече от червени тонове, но понякога включвам и зеленото.

В гримът си най-често включвам кафяви и бежови тонове, просто защото смятам, че те стоят на кожата ми най-добре и най-естествено.

Все пак в този пост ще ви разкрия, че от чисто любопитство си взех една доста цветна палитра, защото никога не се бях впускала в използването на толкова екстремни на вид цветове. Освен това, никога до сега не бях ползвала продукти на Makeup Revolution. Обожавам да гледам разни tutorials, но рядко се впускам да си взимам всичко, което видя, че се използва в тях.

Поръчах я от сайта на Pink Panda, от който също никога не бях поръчвала. Оказа се доста лесно и приятно, дори получих някакъв “таен” подарък от тях, тъй като нещо стана с поръчката и системата ме върна от начало.

Палитрата беше намалена и платих за нея нещо от сорта на 17,99лв или 16,99 /вече не съм много сигурна/. Достъпна цена, определено, за многото цветове, които получаваш. Makeup Revolution са бранд, поне до колкото знам, който не предлага много скъпи и продукти от висок клас. Дори ми се струва, че някои от нещата им са твърде евтини.

Палитра и имена на цветове

Преминавам към съществото на темата, а именно преглед на палитрата и моите впечатления.

Палитрата съдържа 24 цвята като има и матови и такива с блестящи частици. На пръв поглед всичко изглежда много ярко и наситено, но за съжаление някои от тях не са цветовете, които изглеждат преди да се нанесат. Говоря конкретно за зелено-петролените нюанси. При нанасянето им изглеждат по-скоро кафеникави и доста тъмни, което не ми харесва определено. Оранжево-червено-цикламените цветове са ОК като най-наситени са червеникавите нюанси. Блестящите златисти пък са с доста едри частици, което лично на мен не ми харесва.

При нанасянето на всички цветове, сенките не се ронят лесно, което е супер, но трябва да се наслоят поне няколко пъти за да бъдат наистина ярки на окото.

makeup look 1

На снимките съм използвала лилавото в комбинация с петроленото и малко червеникаво-оранжево, но както виждате въпреки наслояването и основата, която използвах не са чак толкова наситени, колкото изглеждат в самата палитра. Лилаво с блестящи частици /mixed berries/ съм използвала по изпъкналата част на клепача, а danger цвета в сгъвката. Долният клепач съм опитала да направя по-контрастен с петроленото /nightmare и petrol/, но за жалост не се е получило кой знае колко контрастно.

makeup look 2

Общо взето съм доволна от части от тази палитра. Със сигурност е по-добра от други дрогерийни марки, защото няма такова брутално ронене и цветовете са доста по-наситени, но за жалост не може да бъде сравнена с палитри от по-висок клас. Колкото и да не ми се иска да бъде така, скъпите марки козметика си заслужават парите, поне според мен.

Ако тази публикация ти е харесала, ще се радвам да я споделиш с приятели.

Усмихни се,

Роксана

You May Also Like