Trench coat или шлиферът, без който не мога

Тренч, trench coat, шлиферът, наричаме го така, както ни харесва, а пролетта и есента не го сваляме от гърба си!

Шлиферът с голямо Ш

е едно от малкото неща, което не ми писва да нося. Заедно с oversized дънково ми яке се представят много добре във всякакви комбинации и при всякакви температури. Наслояването на елементи е част от раннопролетното ми облекло и памучният шлифер се допълва страхотно с всеки един по-дебел суичър, а защо не и с някое по-тънко дънково яке.

Аутфит шлиферът trench coat

Сигурно вече ти е писнало да слушаш за капсулни гардероби, умни решения, много комбинации с малко дрехи. На мен със сигурност ми идва прекалена еднаквостта в идеите, затова и се опитвам леко да бягам от правилата и да се обличам така, както ми харесва, без да се вторачвам в капсули, в които “аха” да се побера и ‘хоп!” появявам се на борда с една ярко оранжева чанта, която е всичко друго, но не и капсулна придобивка.

Аутфит шлиферът trench coat 2

Напоследък съм силно привлечена от идеята, че мога да комбинирам дрехите си по странни, но практични начини и това не ме оставя на спокойствие. Иска ми се да мога да нося всеки един артикул, по всяко едно време на годината и това ме кара да измъдрям какви ли не комбинации.

В миналата публикация за наслояването показах как комбинирам палто с дънково яке, а днес демонстрирам как носих и черното си дънково яке и шлифера си едновременно.

Бежов тренч

Днешният аутфит

Общо взето, всичко в обличането е възможно, стига да ти се експериментира. Такова облекло е подходящо, както за по-хладните дни, така и за по-топлите, защото можеш да сваляш слоевете един по един.

Този шлифер е една от най-успешните ми находки от магазин за втора употреба и струваше само 5 лева (!). Единствен минус му е, че не е oversized, но това по-скоро е мое лично предпочитание. Нося го вече трета година и изглежда супер. Пере се в пералня, не се мачка прекалено много (но все пак го гладя) и си отива с почти всичко, което притежавам.

момиче, което развява косата си на вятъра + шлифер

Комбинирам с кецове, любимите ми бели чорапи (най-удобните, които съм притежавала) и бяла тениска.

Ежедневно, непретенциозно и лесно за изпълнениие. Както винаги съм се опитала да не прекалявам със смесването на цветове и съм се придържала към черно-бяло-бежовата гама.

 

Кецове: Vans от Mercari

Чанта: Fossil 

Дънки: Levi’s, а моделът можеш да видиш тук

Тениска: На българския бранд Bloomstars

Чорапи: Adidas от Sport Depot

Роксана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You May Also Like